tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä puruja.

Pitkästä aikaa mokken maistelua. Huomaa että pitkä tauko haittaa minua enemmän entä koiria, ei muista yhtään mitä on tehnyt tai mitä pitäis tehdä.

Hornalle otin ekana purut, yleensä aloitan Dexillä. Ihan ok, sitä työstettiin kun tahtoo edessä haukkuessa näppiä hihaa.
Hornis sai myös purujen jälkeen käydä tumpun kanssa taistelemassa mokken kanssa, vähän varoen vieläkin sinne menee. Eteenpäin mennyt kyllä tuosa, ennen ei olis mennyt laisinkaan takasin taistelemaan.
Pari irrotusta, oli ok ja loppuun pako. Sen kanssa sain tapella että sain koiran oikeaan asentoon paossa, tuppaa kääntymään maalimiehen päin. Vaatisi sitä jo nytten suoraan siinä, helpottaa joskus kisoissa jos sinne asti edes päästään.

Dexterin kanssa sitten en yhtään malttanut itse rauhoittua siihen ohjaamiseen. Nopeassa tahdissa vaan värkkäsin ja koira alko meneen rauhattomaksi. Pitäisi malttaa odottaa että koira hiljenee ja rauhoittuu ennen kun mitään teen. Tuo oli itsellä päässyt unohtumaan ja se mitä ollaan viimeksi selkäkuljetuksessa tehty. Otettiin sillä tavoin että pakitin koiran kanssa ja itse kuljin viistoon koirasta pois. Eihän se yhtään tarjonut kontaktia siihen jalkaan. Piti palata vähän taaksepäin ja paikalla kääntyillä että sain sen mitä tahdoin. Harmittaa vähän epäjohdonmukainen ohjaaminen ja huonostin suunnitellut treenit.
Ensikerralla parempaa suunnittelua!


Otettiin myös sivulle kutsumisia haukusta, ihan ok, pikkasen piti muistutella että loppuun asti pitää tulla. Palkittiin sillä että mokke tuli palkkaan heti kun koira tuli sivulle, ihan hyvin toimi tuolleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti