tiistai 25. helmikuuta 2014

Rally tokoa ja palkintoja

Dexteri palkittiin Keski-pohjanmaan Palveluskoirat ry:n vuosikokouksessa vuoden palveluskoiraksi.

 
 
 
Kävimme eilen rally toko kisoissa Jyväskylässä astin. Jyväskylän KV näyttelyn yhteydessä oli kisat. Kisareissu oli mielenkiintoinen ja uusi kokemus niin koirille kuin itsellekin.                                          
 
 
                                    
 
                                     
 
Hornalle koko näyttelyalue oli yhtä myrkkyä satojen koirien ja ihmisten takia. Sen sain riiputtaa kisapaikalle. Koira vaikutti olevan huonossa vireessä kun kehään menimme. Mutta ihmeekseni se skarppasi koko suorituksen ajan itseään. Seisomisliike meni pipariksi kun en ole sille koko liikettä edes opettanut, sen voisin seuraavaksi ottaa työn alle. Horna sai 84 pistettä ja sijoittui toiseksi.
 
Dexteri teki alussa hyvää seuraamista, oli hyvässä vireessä jne. Sitten sen keskittyminen herpaantui ja seuraaminen ei ollutkaan enää niin hyvää. Tosiaan tuo on minun mielipiteeni, rally tokoon se riitti mainiosti. Liikevirheitä Dex ei tehnyt, ainut mistä huomautus tuli juoksemisesta painamisesta.
Sitä voisimme työstää kerta se haittaa muissakin lajeissa liikaa. Dexteri nappasi 93 pistettä ja voitti luokkansa. Dexteriä ei paljoa näyttely vilinät haitanneet. Siellä kulki kuin kotonansa.
 
Perkele kävi myös näyttelyssä ihmettelemässä. Sitähän sillä riitti, ryntäili ihmisten ja koirien luokse. Myyntikojuihin piti myös päästä. Eli kaikki kiinnosti...
Mutta jotain ihanaa huomasin myös. Otin seuraamista pikkaisen ihmisten keskellä, sen jälkeen kun kävelin pieni musta pää tuli painaa vasenta jalkaa tarjoten seuraamista... Sitä ei tosiaan kuitenkaan niin paljoa ihmiset ja muut haitanneet ettei olisi parin kuivan nappulan takia seuraamista tarjonnut.
 
 
 
Kyllä mulla eteviä poikia on...                                                                                     
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti