lauantai 19. toukokuuta 2012

Dexteri...

Tämän päivän jälkikoe meni samaan kaavaan kun viime viikolla. 144 pistettä maastosta ja keskeytin. 5 keppiä nousi, 6-keppi jäi metsään, Dex hukkasi jäljen. Ajoi taas todella epävarmastin, todella inhottava sellaisen kanssa ajaa jälkeä kun ei yhtään tiedä onko jäljellä ja millä jäljellä.
Pitää nytten miettiä keskitynkö tuohon mettä jälkeen sen tuloksen verran vai jätänkö mettäilyt ja siirryn pellolle. En tällä menolla sitä ykköstulosta ole ikinä tuolle saamassa jos koularin edes saisi.
Janassa ei mitään erikoista, rullas siinä alussa ja sai hajun jäljestä sieltä suunnasta mistä jälki lähti. Pyrki siis vinoon koko ajan, jäljen kun löysi niin lähti hyvin ajamaan sitä.
Esinerutkussa Dex loisti taas omana itsenään. Eka lähti juoksemaan vaan juoksemisen innosta ympyrää, kun ruudusta oli tarpeeksi edennyt pois kutsuin luokse ja lähetin uudetsaan. Se tappoi Dexterin monohaluja jo. Kun ensimmäisen esineen toi näin oikeen koirasta että nytten loppuu työ. Sen jälkeen ei tahtonut edetä mihinkään ja vahingossa juoksi toisen esineen päälle ja toi sen.
Kait sitä jonkin sortin esineruutu kuurin voisi tuolle pitää, motivaatiota ja vaikeita vaihtelevastin. Ruokaa vain esineruudusta, 3-4 esineen jälkeen, hyvin harvoin välipalkkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti