sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Jälki viikonloppu

Meni vähän pipariksi tämä viikonloppu, kun Nicun jalka ollut kipiä. Jos tänään pääsisi Nicullekin jäljen ajaan. Hornalle ja Dexterille eilen esinerutkut ja jäljet tein.
Meinasin hetken jo eilen että pistän Dexin siihen jälkikokeeseen Nicun tilalle kun en ole Nicua päässyt treenaan mutta Dexterin treeni osoitti sen, että Nicu tekee työt paremmin vaikka pää kainalossa..
Ilmoitin Nicun siihen 13.5 oleviin tokokokeisiin, katsoo nytten miten ne mennöö. Niin pienestä kiinni tuo viimeinen ykköstulos.

Dexterin esineruutu oli jotain ihan kamalaa. Minun pitää oikeastin pistää se mietintämyssy päähän, että mitäs nytten teen. Juoksee nenä kiinni sen 20 min ennen kun alkaa edes hakeen, juoksee ympriinsä ja ei käytä tehokkaastin ruutua hyväkseen. Ajattelin tänään vaan kaistaleita tehdä sille.

Jana treeniä oikeastaan tein Dexterille, nekin päin mäntyä meni. Mutkittelee janassa níin pahastin. Yritin nytten palkata siittä jäljestä sitä koiraa, kun se ei niin siittä jäljestämisestä piittaa. Jos jotain hyvää niin itse jäljen ajo on hyvää ja kepit nousee loistavastin. Nytten pitää keskittyä vaan tuohon janaan ja esineruutuun.

Hornan esinerutkussa vielä jonkin verran työtä. Tietää mitä menee tekeen mutta etenee varovaisestin ja ei kovin syvälle esineruutuun menen. Vahvistella tuota touhua vaan niin hyvää tulloo.

Hornalle ensimmäistä kertaa janaa treenasin. Meinasin lähetellä sitä jäljelle takas kun kepin ottaa. Hornahan ei yhtään keppiä sitten ilmaissut. Merkkas kyllä kaikki mutta en alkanut vaatiin siihen, kyllä se tänään varmastin paremmin kepeistään huolta pitää. Se jälki kiehtoo niin paljon Hornaa vielä. Vähän epävarma ajaan on ja kysyy koko ajan apua minulta, mutta joku 10 jälkeä kun ajan niin varmastin alkaa olla jo koe valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti