lauantai 6. lokakuuta 2012

Käydään kokeilemassa

Eilinen puru treeni Vaasassa oli hyvä. Ei minusta olisi ajamaan aina 120 km treeneihin, olin todella väsy kun kotiin pääsin. Tosin yövuorot ja huonostin nukuttu "yö" veroittivat.
Dex toimi ihan ok vieraalla maalimiehellä, samoin kun omalla tutulla mokkella.
Janne teki sille hetsipurun alkuun, pitää nähtävästin itse tehä hetsi sille kisoissa kun ei muita taida olla.
Piilot kiersi, vilkuili kyllä maalimiestä että jos jostain oikoisi. Tyhmä kun Dexteri on niin ei tiedä millä piilolla se maalimies on ja ei osaa oikoa. Siis ne pitäisi toimia kun itse ohjaan vaan hyvin ja jämäkkänä on niitten kanssa.
Irrotukset oli ok jne. Ainut nytten mitä pelkään on se selkäkuljetus, piti minuun niin tiukkaa kontaktia ettei tahtonut huomata hyökkäystä. Tosin luulen että hallinta parsii niin että se ei niin tiukassa kontaktissa ole. Pitää itse myös muistaa että otan tarpeeksi pitkän välimatkan maalimieheen että koira kerkeää huomata hyökkäyksen.
Puruista pitäis pisteet tulokseen riittää jossei nytten mitään ihmeellistä tule.

Horna pääsi myös puremaan vierasta ukkoa, ihan vietin vaihtoa tehtiin ja loppuun hyppy. Ihme ja kumma pysyi aikaslailla saaliin puolella, olisin olettanut että enemmän puolustuksen puolella on kun vieras äijä.
Se kanssa oli hyvää kun en sanonut millainen koira kyseessä niin maalimies ei oikeen osannut silleen varoa koiraa. Kun sitä alkaa varomaan niin Hornakin alkaa varomaan ja alkaa epäilemään että mitäs tässä nytten on. Toimi ihan hyvin siis noin. Lopetti hihassa murisemisenkin parin purun jälkeen. Hyppyyn tuli hyvin. Vieraita mokkeja pitäisi nytten Hornalle vaan löytää.

Tottiksen kävin myös kisa kentällä ottamassa.
Pääsin hyvin puuttumaan Dexin haahuiluun.
Liikkeestä istuminen voi olla sellainen liike minkä jättää suorittamatta.
Hypyt teki oman osaamisensa mukaan, liukkaus veroitti tietty sen että ponnisti todella huonostin.
Vähän tottis jännittää että saako tuloksen. Kansallisissa lajeissa saisi tuolla sen päälle 70 pistettä mutta riippuu nytten ihan kuinka kova arvostelu tuola on.

Tänään kävin helpon jäljen ajamassa. Harjoittelin itse ajamaan sielä 10 metrin päässä ja sitä etten itse kinnaa liinaa niin tiukalla että estän koiraa jäljestämästä.
Kulmia oli 4 ja esineitä 3, ruokaa oli paljon.
Ensimmäisen suoran ajoi ihan ok.
Kulman oikealle otti mutta ei päässyt jälkeen kiinni oikeen kunnolla. Ajoi toisella askeleella vain ja teki tarkistus silmukan. Tässä vaiheessa meinasi minulla itku päästä. Kokeisiin ollaan menossa ja tässä on taso...
Esineen löydettyään alkoi jäljestää paremmin. Kulman oikealle otti ok. Ajoi sen suoran kohtuu hyvin. Kulma vasemmalle: tarkisti 1-2 metrin verran toiseen suuntaan josta kääntyi paikallaan ja löysi kulman. Tuo tarkistus ihan ok, mutta toivoisin tietty että Dex vähemmällä tarkistuksella löytäisi jäljen.
Sen jälkeen ajoi hyvin koska heinä oli todella lyhyttä. Esineen ilmaisi, omaan tapaansa elikkä vinoon.
Kulma vasemmalla otti hyvin ja jäljesti sen ihan ok, esineen ilmaisi myös.
Toivottavastin nytten sen 70 pistettä jäljeltä saisi. Ollaan todella vähän jälkiä ajettu tälle vuotta. Jännittää myös se että nytten on pari päivää satanut koko ajan, toivottavastin pellot eivät ole hirveän märkiä kun Dexteri ajaa todella huonostin jos on märkä pelto. Sitten nurmikin saisi todella lyhyttä olla. Voivoi käydään nytten kokeilemassa mitä tästä tulee. Toivoisin tietty että tuloksen kanssa tullaan kotia...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti