maanantai 1. lokakuuta 2012

Vähiin käy treenit ennen koetta

Tänään pellolla jälleen. Sama pelto kuin eilenkin. Vanhetin jäljen taas. Dexteri ajoi paremmin entä eilen, turhaa vouhotusta ei näkynyt.
Häiritsee nytten itseä vain se että tarkistaa useastin jäljen suunnaan. Saattaa tehä pienen lenkin jäljen päällä ja tarkistaa ettei ole kulmia. Siinä metrin päässä jäljestä pysyy kyllä mutta häiritsee kuitenkin tuollainen. Olisiko kenties epävarmuutta jäljellä, vahvistaa pitää nytten vain koiraa. Ajoi myös vähän jäljen sivussa tänään, kulmat otti kyllä mutta ei heti jäljen päälle siirtynyt vaan ajoi sivussa. Olisiko tuulen kanssa ollut tekemistä.
Jos jotain hyvää niin ilmaisee esineet hyvin. Oli yksi esine ihan ruohon alla piilossa ja sen heti ilmaisi. Tosin vinot ilmaisut ja saatta kaukaa ilmaista esineen. Niille en nytten mitään ala tekemään, jos kokeen jälkeen ilmaisujen kanssa värkkäilisi tai sitten vasta ensi keväänä.
Sitä eilistä huonoa jälkeä kun nytten olen miettinyt sitä niin luulen että huonon jäljestämisen syy oli se paalu joka oli väärällä puolella ja ennen kaikkkea se että Elinan askeleet olivat paljon lyhyemmät entä omat. Suunnittelin että ajan vielä yhden vieraan polkeman jäljen ja siinä saa olla selvästin lyhyemmät askeleet ja paljon evästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti