maanantai 4. marraskuuta 2013

Näpäytys itselle

Viikonloppuna oltiin Oulussa rally tokoilemassa. Treenattu on lajia sen verran mitä nyt jotain täyskäännöksiä tottiksen lomassa. Siis ei erikoisemmin... Rally toko sinäänsähän on pojille ihan helppoa. Jotenkin sitten itse ajattelin kisoissa, kun koirat sen osaa niin eihän minun tarvi rataan tutustua erikoisemmin.
Koirat tekivät justiinsa niin, kun käskin mutta en itse sitten muistanut miten rata meni. Ihan turhia pistevähennyksiä otin tuon takia. En muista kylttejä ulkoa, koska en treenaa niitä koskaan. En kisoissa sitten edes kunnolla rataa opetellut, vaikka aikaa minulla olisi hyvin ollut.
Jännitin ihan hulluna riittääkö meidän pisteet tulokseen, koska rally tokossa ei heti suorituksen jälkeen saa pisteitä tietää. Olisi se suoraan sanottuna vituttanut ja paljon, jos olisin Ouluun saakka ajanut ja itse pilannut koirien suoritukset. Tästä oppineena luen kylttejä ennen seuraavaa koetta ja kisapaikalla tutustun kunnolla rataan...

Itse suoritukset meni molemmilta hyvin. Dexteri sai 96 pistettä ja Horna 87, plus Horna oli tuomarin suosikki! Meidän suoritus näytti kuulemma mukavalta ja mukavaahan meillä oli.



Hyvän opetuksen sain siittä, että kannattaa panostaa siihen radan opetteluun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti