sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Maanpinnalle ja nopeeta

Kävin tänään jäljen ja tottiksen Elinan kanssa ottamassa. Kiitokset hänellä häiriöstä kentällä ja jäljen polkemisesta.

Tottiksessa ei mitään ihmeellistä ollut enkä jaksa siittä enempää mainita, vahvistuksia tein vain Dexterille ja Hornalla noutoihin nopeutta.

Dexterin eilinen jälki oli todella hyvä. Tein sen jalkapallokentälle että se siinä taitaakin sen hyväksi tehdä. Dex kuiteskin ajaa lyhyellä nurmella parhaiten. Tein sen silleen kun suunnittelinkin, tyhjää että pääsen puuttumaan ja ruokaa että pääsee vahvistuun.
Tänään Elina polki jäljen samanlailla kuin eilen tein. Vanhetin myös jälkeä ensimmäistä kertaa vähän kauvemmin. Oli todella huonoa jäljestämistä koiralta. Oliko syy sitten se että jälki oli vanha vai se että toinen polki. Tosiaan Elinan askeleet oli todella paljon lyhyemmät entä omat. Vai sekoittiko pakan sitten se että jälkipaalu oli väärällä puolen? Noh kuitenkin esineet nousi. Koira seilasi jäljen päällä ja kulmat tarkisti moneen kertaan ennnen kuin otti ne. Pitää huomenna tehdä helppo jälki toiselle että pääsee vahvistuun. 5 jälkeä kerkeen ennen koetta ajaa koiralla, jännittään tuppaa kyllä nytten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti