keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Pika tokoilua.

Olen eilen ja tänään käynnyt nopeat tokoilut ottamassa ennen töihin lähtöä. Jotain aivojumppaa koirille ja ehkä eteenpäin tuon tottiksen kanssa.

Hornan eiliset ja tämänpäivän tokoilut melkeen samanlaiset. Alku ihan hyvä mutta latistuu loppua kohden.
Seuraamisen hiomista, niitä täyskäännöksiä. Yrittänyt myös aina kun palkkaan vasemmalla kädellä silittää kun varoo sitä kättä jos enemmän heilutan sitä. Sillä kädellä tulee enemmän pakotettua ja reakoi sen pienenmpiinkin liikahduksiin jos huonossa vireessä on. Edestä myös palkannut täyskäännöksen jälkeen kun jätättää herkästin siinä.
Jättöliikkeitä, nopea palkkaus ja eri järjestyksessä olen ottanut. Ok ollut ja nopeammaksi tullut, ainut että istumista tuppaa patomaan.
Luoksetuloa pysähdyksien kanssa ja läpijuoksuna. Nopeaksi tullut mutta pysähdykset hitaammat, siis pitää niitä sekasten ottaa.
Kaukoja, ne alkaa olemaan hyvät. Ainut kun ottaa kokeenomaisestin loppuun asti niin ennakoi perusasentoa.

Dexterille ottanut vaan kaukoja eilen ja tänään. Vaihtojen kanssa tulee virheitä, mutta vaihtaa hyvin eikä liiku. Mutta huomioitavaa se että koira keskittyneempi ja tarkkaavaisempi ollut, turha hössötys poissa kun töitä tehnyt!

Niculle eilen seuraamista ja kaukoja. Palkkasin "nopeista" vaihdoista, supernopeita nehän ei ikinä ole. Seuraaminen hyvää, ei ääntele.
Tänään otin muutamat tasamaa noudot. Sitä tehtiin että kontaktista sai luvan hakea ja jos huusi lähtiessä en päästänyt hakemaan. Nopeat ja iloiset noudot oli. Tein myös luovutuksissa niin että käännyin tahalteen että koira joutu oikeastin hakemaan sitä oikeaa paikkaa.
Saa nytten nähä jaksanko alkaa puuttumaan tuohon otteeseen, puree todella löysästin kalikkaa. Ei jauha tai muuta vastaavaa, on vaan löysästi suussa sillä kun on minun edessä, ennakoi varmaankin irrotusta. Eipä se suuri virhe ole mutta jos sitä ei muutakaan treenattavaa keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti