tiistai 6. maaliskuuta 2012

Samaa kun eilen.

Viestiä siis, ilma oli ehkä pikkasen kylmempi. Hauskaa yhteistä puuhaa kyllä ja helppo tapa saada koirat väsyneeksi.

Nicun treeni meni sillä tavalla, että Jani käveli 800 metriä Nicun kanssa ja lähetti sen minun luokse. Olin itse kävellyt perässä 500 metriin. Siis Nicu juoksi aluksi vain sen n 200 m. Tällä tavoin liikuttiin koko ajan. Nicu luuli juoksevansa pitemmän matkan mutta löysikin toisen pään aina lähempää. Siis tällainen palauttava tällä kertaa, pitää kyllä ensikerralla tehdä niin että juoksuttaa vaikka eka todella pitkän matkan ja siittä sitten lähtee lyhentämään matkaa koko ajan. Jani loppupalkkasi koiran.

Hornalle samantyylinen treeni kun eilenkin, ainut että Jani liikkui koiran kanssa ja loppupalkkasi sen. Jonkun verran tarvi vieläkin kutsua koiraa. Janin mieltä ehkä eniten lämmitti se että se tuli ensimmäisellä käskyllä sivulle, eikä sen asian kanssa tarvinut tapella.

Dexterillä taas sitten minä liikuin, sitä huudettiin heti lähetyksen jälkeen että saataisiin vauhtia siihen. Se ei kiljumisia harrasta. Minun piti loppupalkata Dex pallolla, mutta huomattiin että liikkuva pää kiehtoo sitä enemmän eikä taho sieltä lähteä, siis Jani loppupalkkasi sen ruualla kun sai sen huudettua vauhdikkaastin luokse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti