tiistai 20. maaliskuuta 2012

Treeni viikko.

Viime viikolla tuli 61 tuntia töissä oltua, tämän viikon saan nauttia vapaasta, yhtä kuin treenaamisesta. Olen tavoitteeksi ottanut ne 12.4 olevat toko-kokeet ja koko konkkaronkka sinne. Siis sitä treeniä tarvitaan ja paljon. Toiseksi tavoitteeksi olen miettinyt sitä sakemannien tokon rotumestaruus koetta toukokuulla, pitää miettiä vielä, Niculla ainakin sinne voisi mennä..
Eilen kävin tokoilemassa ja palohan se käpy. Sentään koirat nakkasin takasin kärryyn ja lumikasoja menin kurittaa... Näin hän se pitäis mennä, että ei niille turhasta raivoaisi ja omaa väsymystä purkaisi.
Tänään oli ihan hyvät tokoilut. Kävin rauniksen kentällä, kivastin oli sulannut, kyllä se kevät sieltä tulloo vaan!

Dexterille perus tokoilua. Huomaa että vietti laskenut tottiksessa, siispäs pakoteita huonommin kestää. Pitää jonkin sortin palauttavaa treeniä tehdä. Eipä se huono asia Dexillä kuitenkaan ole että alaspäin vietti mennöö kun se keskittyminen sitten herpaantuu. Nytten onkin sitten sitä tasapainoilua missä menee raja että on hyvässä vireessä, ei liikaa viettiä ei liian vähän.

Nicuttimelle tiivistettynä hiljaa olemista, eri liikkeissä. Yksi havainto että sitä seuraamisen paikkaa pitää aina välillä vahvistella, pikkasen seilaa ja alkaa edistämään plus poikittaan.
Nopiat pysähdykset oli luoksetulossa Niculla.

Hornalle seuraamista, luoksetuloa, jättöjä, ruutua, noutoa ja kaukoja, oli hyvässä vireessä koko treenin ajan. Noudoissa ollut vähän epävarma lähtemään hakemaan kalikkaa, sitä vahvisteltiin. Sitten seuraamisessa nopeuden vaihtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti