lauantai 8. syyskuuta 2012

Agilityä

Ei se kovin fiksua ole flunssassa kuusi agility starttia juosta. Sateinen päivä, parin tunnin yöunet ja kylmyys, siittä on huonot radat tehty. Tai ne nytten ihan niin huonot olleet. Jotenkin oma fiilis lössähti loppu päivästä.

Hornan ensimmäinen rata oli hyvä. 10 pistettä tuli sieltä napsittua. Luokkansa toinen oli. Virhe tuli siittä kun olin työntänyt koiran kontaktille...? Noh aina jotain uutta näkee ja kuulee.
Toisista 10 ja 15 pistettä. Kepeillä tuli tehtyä virhe kun menin itse liian eteen, sitä pitää treenata koiran kanssa. Puomilla tuli myös hassu virhe, Horna meni ohi eikä lähtenyt kiipeämään. Taisi ajatus Hornikselta katketa... Rimoja tippahti alas myös.

Dexterin hommista voi aikas lyhyestin kommentoida, kurittomuutta. 3 hylsyä. Ensimmäisellä radalla itse olin huonon rata suunnitelman tehnyt. Ensimmäisessä kohdassa kun meni pilalle en saanut enään ohjausta pidettyä kasassa. Seuraavissa radoissa Dex etsi putkia vain ja ei yhtään kuunnellut mitä puhun ja irtosi minne sattuu. Treeneissä on ollut niin hyvin kuulolla ja Seinäjoellakin teki hyvin töitä. No ehkä seuraavissa kisoissa sitten.
Toivotaan nytten että se JK3 irtoaisi Dexille ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti