lauantai 29. syyskuuta 2012

Liian hyvää ollakseen totta

Dexterin haku koe tuotti tänään HK1 koulutustunnuksen ykköstuloksella! Maasto oli 187 ja tottis 83. Hakua ollaan oikeastaan alku kesästä treenattu viimeksi. Eilen kävin kokeileen osaako koira edes enään ukkoja etsiä. Otin sellaisen motivaatio treenin koiralle.

Haku maasto oli ihan jees, eipä minulla siihen oikeen mitään kommentoitavaa ole. En muistanut vain sitä uutta sääntöä ettei tarvi kuin kaksi maalimiestä nostaa. Nehän sieltä löytyi. Ehkä vielä voimakkaampaa työskentelyä olisin Dexiltä tahtonut.

Esineruudussa ei mitään ihmeellistä. Ehkä vähän koira hämillään mitä nytten. Oli jotenkin vaisu tosiaan maastossa.

Tottis oli ihan sitä Dexteriä. Nytten seuruun loppusuoralla lopetti kontaktin pitämisen kainaloon. Siinä kuitenkin mukana tuli.
Istuminen meni seisomiseksi.
Luoksetulo aika hidas, maahan meno oli se normaali. Luoksetuloon viettiä.
Noudot teki ihan ok, niitä eniten jännitin kun oli nytten mennyt epävarmaksi parissa treenissä kun sitä hyppyä olen treenannut. Koskettaa aina esteeseen. Kokeitten jälkeen voi sitten sitä työstää. Jäljelle jäänyt vain esineen pureskelu. Sen olin aikalailla koiralta pois saannut. Siihen onnistuneita toistoja.
Eteenmenossa aika hidas, Dexin lemppari liikkeitä ja tätä nykyä aika varmakin. Siihen pitää nytten viettiä tehdä.
Paikkamakuu hyvä.

3 viikkoa, joka viikolla ollut koe ja sieltä ollaan hyvillä pisteillä kotiin tultu. Dexteri varsinkin loistava ollut kun lajikin vaihtunut aina. Seuraavan viikon koe jännittääkin hirveänä kun neljäs viikko ja neljäs koe... Toivottavastin sieltäkin tulee tulos kotiin vietäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti