keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vaasaan 6.10!

Ilmoitin sitten Dexterin tänään ipo kokeeseen Vaasaan, alkoi kauhistuttaan kun tajusin että sehän on alle 2 viikon päästä. Nytten treenaan sitten sinne sen mitä kerkeän. Viikonlopun haku kokeeseen tulee vähemmän treenattua. Jos perjantaina kävisi hakuilemassa kunnolla sitten. Tänään kävin purut ottamassa. Sovittiin Vaasaan treenit ettei menisi koe yhtä huonostin kuin viimeksi kun vieraalla mokkella ja vieraalla kentällä oltiin.

Dexterille piilonkierrot ja selkäkuljetusta + sivukuljetusta. Kaikki ihan ok meni.
Irroitusten jälkeen kun menen koiran vierelle väistää hiukan minua. Olen pyrkinyt kannustamaan sitä ja kehumaan haukkuessa.
Kun maalimiestä siirrätän tuppaa nouseen seisomaan, siihen vaan lujastin nytten puuttumaan.
Viettiä ja hallintaa oikeastaan nytten vain että koira on sitten hyvässä vireessä kokeessa.
Myös vieraalla kentällä pitäisi käydä treenaamassa, erityisestin piilonkiertoja kun oma kenttä niin pieni. Itselle myös rutiniinia tehdä ettei kokeessa ole sitten sekaisin.

Hornalle piilonkierrot ja sivukuljetusta + pitkää liikettä.
Sivukuljetuksessa nytten vaan vaatia sitä paikkaa. Tietää jo mistä kyse. Tuppaa vaan eteen menee tai vinoon perusasennossa. Sitten myös kun kiellän sitä tuppaa hihan reunaa jyrsimään epävarmuuttaan. Toistoja vaan että tulee varmaksi.
Ensimmäistä kertaa "pitkää liikettä" myös. Otettiin lyhkäsemmällä matkalla ja niin että Janne käveli vain. Kun ensimmäisellä kerralla huusi ja nosti pampun koira käänty heti puolustukselle. Kiinni meni kyllä mutta ei niin lujaa. Seuraavalla kerralla nostin itse vähän koiraa niin tuli lujaa kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti