tiistai 8. tammikuuta 2013

Ilmaisua!

Pojilla on ilmaisukuuri menossa. Ruoka tulee vain tällä hetkellä hakuilmaisuista.
Hornalle tekee hyvää kun joutuu korkeassa vietissä ilmaisuja tekemään. Nousee todella hyvin kun oma ruoka on pelissä, ainut haitta siinä on se että viskoo rullat minne sattuu. Olen vaatinut sitä tuomaan rullan käteen astin.
Avun olen myös ollut ilmaisuissa antanut, kun ottaa rullan mm:ltä niin kutsun koiran. Välillä kutsu ihan turha koska koira tulee kutsumattakin. Mutta ei varmastikkaan turha apu koiralla tällä hetkellä kerta saattaa jäädä pyörimään palkan toivossa vielä maalimiehen luokse. Jos sille saa tuolla avulla ketjun selväksi pikkuhiljaa
Olen myös parissa treenissä pitänyt Hornalla rullapantaa kaulassa, sekä rulla roikkuen että kiinni ollut koiralla kaulassa. Ei ole vaikuttanut koiraan mitenkään.

Dexterille tullut uutta intoa hakuun, ilmaisuun sillä ei ole paloa ollut oikeastaan koskaan.
Pari ilmaisu-treeniä kun ollaan tehty astui tänään uusi ongelma. On nähtävästin niin innoissaan ruuastaan että menee juoksemiseksi vain koko homma. Ensimmäisen ilmaisun teki niin että juoksi mokken luokse ja kiersi sen palaten luokseni ilmaisematta. Lähetin koiran uudestaan josta koira teki kunnon ilmaisun. Sen jälkeen uudestaan lähetin koiraa ilmaisemaan ja teki uudestaan juoksun mm:lle ja minulle takaisin ottamatta rullaa. Tämän jälkeen tein niin että otin rensselit vähin äänin koiralta pois ja homma loppui siihen. Huomenna otan uudestaan jos sitä keskittymistäkin tulisi koiralle mukaan kun ateria jäi vähäiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti