tiistai 8. tammikuuta 2013

Tokoa

Kävin Dexterille ottamassa tänään tokoa parkkipaikalla, ihmeen hyvin meni kaikki liikkeet.

Seuraaminen muuten ihan normaalistin mutta en ollut tullut ajatelleeksi, kun vaihan normaalista kävelystä hitaaseen koira luulee sitä pysähdykseski tai jättöliikkeeksi. Aina tehnyt hitaaseen siirtymiset juoksusta, tuon ongelman parissa treenissä purkaa.

Liikeestä istumisessa ei mitään ihmeellistä.

Luoksetulo, ensimmäinen läpijuoksuna ja seuraavan palkkasin maahanmenosta. Pysähdykset oli todella hyvät. Pitää muistaa vahvistaa joskus seisomisen jälkeen luoksetulo. Ei ota kunnon vauhtia välttämättä.

Kaukoliikeet alkaneet parsia ja olen vaatinut koiralta tekemään ne kunnolla. Olen opettanut vaihdot kunnolla, nyt puuttuu enään se vaatiminen ja toistoja jotta liikeestä tulee varma.

Ruutu, voihan jösses se oli HYVÄ! Tosin koira vilkuillut ruutua koko treenin ajan. Pallon olin piilottanut lumeen ruutuun valmiiksi. Kun annoin merkin katsoi hyvin ruutuun. Eteni suoraan ruutuun ja putosi alas käskyn saatua. Palloa tosin ei tonttu löytänyt ensimmäisellä lähetyksellä. Otin sen jälkeen ruutua eri suunnista ja palkkasin kun löysi ruutuun. Olisiko se oppinut jotain? Kysymys kuuluu nyt mitä se on unohtanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti