tiistai 8. tammikuuta 2013

Voih Dexteri...

On se kummallinen otus, kun jotain saan sille opetettua valuu toisesta korvasta ulos opittu. Tokon kanssa taistelen.
Dexillä ehkä kisapaikka tokoon Kannuksessa 14.1, yhdistyksen jäsenet etusijalla, kohta nährään päästiinkö kokeeseen vai tiputtiinko pois. Tosiaan treenaan useammin kuin blogia päivittelen, harmittaa taas kuinka harvoin päivitän tätä.
Tokossa ollaan nytten siinä pisteessä että menen kokeeseen vaikka koira ei valmis olisikaan, se tuppaa vaan olemaan sellainen että toisesta päästä jutut unohtuvat kun toisen saan opetettua. Käydään siis katsomassa millä tasolla ollaan.

Seuraaminen on siinä pisteessä että välillä ääntelee, riippuu niin minusta mihin mielentilaan saan koiran. Tuo ääntely pitää muutenkin saaja pois, sitä työstetään siis kevät.

Paikallaoloa en ole edes testannut, vois ehkä sitä ottaa kerran jos kerkiän ennen koetta. Töissä nytten aika paljon olen.

Liikkeestä istuminen ollut ihmeen hyvä viime aikoina. Ei mikään nopea mutta varma.

Luoksetulo ollut hyvä, nytten on vaan paskiainen alkanut ennakoimaan, siis läpijuoksuja pitää tehdä.
Murheen ryyni ruutu: osannut edetä hyvin ruutuun, paikankin kohtuu hyvin löytänyt. Ei vaan enään hae sitä, asettuu siihen missä luulee olevansa ruudussa. Siis voi olla tolppien ulkopuolellakin. Oli parempi kun eteni ruutuun ja alkoi sielä pyörimään mihin se oli helppo pysäyttää. Siis työtä vaatii lisää.

Tunnarit alkaa jotenkin oleen hahmottunut koiralle, kahtoo ronskistin kalikat läpi ja koskee kaikkiin. Minulle riittää tällä hetkellä että tuo oikean, tuota liikettä voi sitten hioa paremmaksi kun tulee varmemmaksi kyseisessä liikkeessä.

Metaliesineen noutoon en ole paljoa puuttunut, lähtee hyvin, ottaa hyvin, mutta tulee ravin kanssa takaisin. Siihen siis joskus puuttumaan. Sitten tällaista virhettä korjannut pikkasen, näkyy kaikissa noudoissa. Liikkuu kun heitän esineen. Se on myös kevään korjaustyö.

Hyppynoutoa en ole edes ottanut, senkin voisi kokeilla ennen koetta.

Hornalle ottanut pikkasen tokoa, ruutua oikeastaan vain. Keskittynyt Dexteriin enemmän. Horna ollut myös vähän vaisu. Pikku tottiskuuri voisi piristää sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti