tiistai 3. syyskuuta 2013

Dexteri haun pm3

Niin se Dexteri hoiti homman taas kotiin, ei ehkä niin hienostin kuin viimeksi mutta hyvin. Tulos saatiin mitä lähdettiinkin hakemaan. Oma flunssa ei innostanut kyllä kisamaan ollenkaan. Ajattelin menee miten menee ja jos ukot ei löydy niin pääsenpähän kotiin paranteleen itseeni.

Haku meni omasta mielestäni huonomin entä viime viikolla. Koira ei oikeen irronnut sinne minne näytin ja teki tynkä pistoja omasta mielestä. Toiseen etukulmaan en saanut sitä ollenkaan irtoamaan. Annoin sitten olla ja ajattelin, että turhaa siihen aikaa tuhlaan. Koira liikkui ihan hyvin meneen ja nappasi ensimmäisestä mokkesta aika kaukaa hajun.
Homma jatkui samalla temolla ja maalimiehet löytyivät silleen, että koira nappasi ne ihan hyvän matkan päästä. Viimeiseen ilmaisuun olin tyytyväinen, koira vei taas sellaisen ryteikön läpi että jouduin sen pysäyttää. Dex jatkoi sen jälkeen itsenäisestin matkaa, kun olin tieni sen puskan läpi selvittänyt. Pisteitä lähti minun omista mokailuista, juotin maalimiehillä, kun en sitä tiennyt. Kutsuin liian aikasin maalimiehiltä pois. Annan tästä lähin olla siihen astin, että tuomari käskee kutsua. Olenpas taas astetta viisaampi. Tästä pisteet 162.

Esineruutu oli taas urheiluruutu. Koira juoksi ja vouhotti meneen yhden esineen verran. Tästä pisteitä 12. Sitä siis treenailemaan ja paljon.

Tottis oli taas sellainen kirppusirkus. Olin motivaatiota käynyt Dexille tekeen sillä kentällä ja se taisi virhe olla. Oli koko suorituksen ajan rauhaton.
Paikallamakaminen meni ihan jees.
Seuraamisessa teki pienen pätkän seuraamista. Ei kovin paljoa irronnut, mutta ei kyllä seurannutkaan.
Istuminen oli todella hidas, perse tippui maahan vasta, kun lähdin takaisin koiralle tulemaan.
Maahanmeno ja luoksetulo. Rytinällä alas mutta mönkii sen pari askelta perässä. Eli normi settiä. Hyvin tuli luokse.
Seisominen ja luoksetulo. Tämä taisi vain olla luoksetuloa. Koira pysähtyi todella hyvin mutta ekaa kertaa elämässään hiippaloi perään. Luoksetulo oli hyvä se 10 metriä..
Nouto: varasti, luovutti vinoon ja jäyhäsi.
Hyppynoudossa ei hypännyt koska itsellä lipesi ote kalikasta ja vieri esteen ohi. Tuota pitää alkaa harjoitteleen... Hyppäsi takaisin, sama kuin edellisessä vino luovutus ja jäyhäys.
Estenouto muuten hyvä mutta sama loppu kuin edellisissä.
Eteenmeno oli ainoastaann hyvä, nopea suora ja reakoi käskyyn välittömästin.
Tästä temppuilusta 72.

Eli maasto 174 ja tottis 72, kakkostulos HK3 ja pm3. Hyvä hyvä Dexteri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti