torstai 22. marraskuuta 2012

Pikku tokoilut

Taas alkaa 4 yön työputki, pikku tokoilut ennen töihin lähtöä. Olen huomannut että kaikista järkevintä ottaa pari tokoliikettä mielummin ennen töihin lähtöä kuin tehä lyhyt lenkki. Pojat enemmän väsähtävät pikku aivotyöskentelyistä ja ovat tyytyväisiä koko yön.
En treenaa Koomaa täällä viikolla enään, luultavastin niskat jumissa. Olkoot levossa pari päivää.

Hornalle kaukoja, nytten teki hyvin maahan/istu 15 metristä ja tahalteen odotutin vaihtojen välissä. Otti häiriötä ohi kulkevista autoista ja ihmisistä. Kumma kun niistä pitää häiriötä ottaa jos ne ei kentälle kuulu, tuollaiset ylinmääräiset häiritsevät. Siis suunnittelisi treenit niin että sielä on mahdollisuus ylinmääräisiin häiriötekijöihin. Sitten otin taas sitä istumasta seisomaan, alkaa jo sujua paremmin. Istumasta seisomaan tehtiin myös, se vaatii työstöä paljon vielä.
Noutoa, nakoin kalikkaa ja jos tuli vinoon korjasin. Ensimmäisellä suoraan eteen ilman korjausta sai ruokapalkan. Olen alkanut sylkemään koiralle palkan että tulisi vahvistettua mahdollisimman suoraan. Kummallisen paljon vaatii toistoja Hornalle että tulee suoraan eteen tarpeeksi lähelle, mutta hyvää kannattaa odottaa varmastin.

Dexter treenasi myös kaukoliikkeitä, otin pitkällä välimatkalla ja varmastin päälle 5 sekunttia ainaskin ennnen kuin annoin uuden käskyn. Kerran sain koiran ajettua virheeseen ja pääsin sen jälkeen vahvistamaan oikeasta suorituksesta.
Jättöjä otettiin myös sekasten, tällä hetkellä nekin alkavat sujumaan, ainut että pitää itse muistaa sanoa
seiso-käsky tarpeeksi hiljaa ja rauhallisestin, s-kirjainta painottaen. Istu käsky pitää taas olla jämäkkä. Maahan-käsky taas pitää olla matala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti