keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Agiliitoa.

Illalla kävin vielä agility-treenit vetämässä, on se mukavaa kun on niin innokaita ja aktiivisia oppilaita. Otin sitten loppuun Dexterillä ja Hornalla agilityä.

Hornaan sain mukavastin potkua kun annoin sen katsoa Dexterin treenejä. Kun jaksais itse kuunnella sitä huutoa vaan.. Noh Hornalla ei tänään loppunut löpö kesken, hyvin meni radan. Vieläkin pyörityksissä hyytyy vauhti ja saan oman ohjaamiseni tarkastin miettiä että oma vauhti pysyy yllä koko ajan. Kepeille syöttö onnistui hyvin. Hankala kun ihan suoraan kepit tulee, siinä koira kerkeä kerätä hyvän vauhdin ja ei välttämättä ensimmäiseen väliin osu sitten.
Niin kun esim Dex teki.. Seuraavalla kerralla löyty keppejenkin oikea väli. Nytten treeneissä jättänyt Dexin pujotteleen hyvinkin kauvas, hyvin sen taitaa. Kun kisoissakin uskaltaisi tuon tehdä... Pistin putkeen Dexin ja menin hypyn taakse ottaan vastaan, kiersi hypyn kun tekee laajoja kaarroksia. Tuo minun pitäisi jo olla oppinut tuosta koirasta.. Tyhmiä ohjausmokia tuon takia tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti