torstai 12. tammikuuta 2012

Lunta!

Jessss!! Nytten on koe läpäisty. Voi nytten alkaa Dexteriä kunnolla treenaamaan kohti vartijan työuraa. Jos kesällä pääsisi siihen tasokokeeseen.
Meinasi viestiä käydä tänään treenaamassa, loppu treeni-halut siinä että sai paikkaa etsiä 1.5 h. Lunta on tullut koko päivän, meinasi jo tiellekin jäädä kiinni. Metsään pääsy oli siis mahdottomuus jos halusi pois autolla myös sieltä.

Kävin vain tokoilemassa kaverini Riikan kanssa illalla. Jotenkin valju fiilis jäi treeneistä. Taas vaikutti se että olin huonostin suunnitellut treenit. Huomenna pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa kunnolla treenaamaan.

Dexille seuraamista ja sen korjaamista. Sitä rauhallista seuraamista ja keskittymistä. Siinä taitaakin koko kevään treeni-ohjelma olla Dexterille..

Hornalle seuraamista. Hyvä oli vire elukassa. Häiriötä otti paljon kaverista, siis tuttuja häiriköimään. Täyskäännöstä myös treenattiin.

Niculle otin vaan kaukot, Riikka seisoi koiran päällä ja vieressä. Ihan hyvin toimi vaikka sitä häirittiinkin. Palkkasin melkeen joka vaihdon jälkeen, että pysyisi iloisena se tekeminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti