sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uuden vuoden lupaus!

Lupaan alkaa pitään blogia ja LUPAAN päivittää sitä useemmin kun kerran puolessa vuodessa...

Vuoden eka päivä ja hyvät viesti treenit takana. Ollaan nytten Janin kanssa treenattu muutama viikko viestiä tälleen omien ajatusten pohjalta. Täältä päin ei viesti harrastajia paljoa löydy. Tavoitteet viestissä, kivan pitäminen ja jos joskus kisoihin asti päästään. Hauskalta lajilta vaikuttaa nytten ja hirveä hinku itsellä päästä viestitteleen
.
Nicun treeni: juoksi hyvin, matka noin 600 m yhteen suuntaan. Uutena ihana löytönä puhelimeen uusi ohjelma sports Tracker, sillä saa nuo matkat mitattua ja kaikkea muutakin jännää tehtyä. Minun päässä Nicu paljon hiljempaa jo.

Horna: juoksutettiin ekaa kertaa sitä pikkasen pitempää matkaa, noin 150 m. Huutaa saatiin pikkasen että saatiin Horna juokseen määrätietosemmin. Oli paljon rauhallisempi ja ei yrittänyt Jania syödä... :D Sen vaikea ottaa Janilta käskyjä vastaan. Paljon rauhallisempi oli kyllä.

Dex: Saatiin Dexille ekaa kertaa häiriö koiria mun lähetys päähän, Riikka suostu tuleen kirppu koirien kanssa häiriköimään. Vaikutti todella paljon Dexin työskentelyyn, saatiin huudella koiraa tuleen kun saatto ympäri kääntyä. Kiitoksia hyville häiriköille! Uutuutena myös tehtiin niin että Jani lähti koiran kanssa käveleen omaan lähetys pisteelle noin 420 m, yleenssä minä olen koirien kanssa liikkunut.

Ajatuksia mitä heräsi treeneistä:
-Jos häiriökoiria on niin matka lyhyemmäksi ettei tartte ihan keuhkoja ulos huutaa.
-Joku loppu super palkka vois koirilla olla, esim jalkapallo tai vastaavaa.
-KUNNON LAPASET MOLEMMILLE, ettei sormet jäädy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti