tiistai 10. tammikuuta 2012

Puremista!

Puremista, siivoamista, leipomista, kokeeseen lukemista ja kokeeseen lukemista. Toivottavastin se helkkarin koe menee huomenna läpi, ettei siittä tarvitse lisää tressiä kantaa. Pääsisi treenaamiseenkin kunnolla keskittymään kun tuon kokeen saa alta pois.
Mutta puruista, ei mitään ihmeellistä ihan kelpo treenit.
Dexterille alkuun edessä haukutusta muutamaan otteeseen, itse pyörin ympärillä ja välillä koiran päälläkin. Hyvin haukkuu, eikä ota häiriötä minusta.
Selkäkuljetusta loppu treeni, tein sitä perutusta. Hoksasin itse alkaa peruttaa koirasta vähän viistoon. Kun koira haki kontaktin jalkaani, vahvistin sen päästämällä hyppyyn. Todella hyvin näki tuosta kun koira alkaa hakeen sitä kontaktia, siis tuolla mennään pitkään.

Hornalle alkuun pari vietin vaihtoa, oli kyllä hyvällä vireellä koira tänään. Puri kivastin ja haukku oli sellaista ponnekasta, eikä sellaista laiskaa mitä tarjoaa välillä. Irrotuksia loppu treeni. Hyvin irrottaa, mutta menee vähän epävarmaksi ja alkaa näppii hihaan. Vahvisteltiin irrotusta oikeastaan vaan tänään, eiköhän se haukkukin sieltä varmemmaksi tule kun tulee toistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti